Returnare Produse

Daca aveti o problema cu un produs sau pur si simplu cerintele nu va sunt satisfacute dupa cum v-ati fi asteptat, aveti posibilitatea, conform Ordonantei nr. 130/2000 completata de legea 51/2003 si de OUG nr.34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, de a il returna in 14 zile calendaristice fara a fi obligat sa va justificati decizia de retur si fara a suporta alte costuri decat cele de transport pentru retur.

 

Primul pas este sa completati formularul de mai jos. Acesta trebuie sa fie completat in intregime iar dupa ce primim cererea, veti fi contactat in termen de 3 zile lucratoare cu instructiunile de returnare.

 

Produsul trebuie sa fie returnat in ambalajul original sau echivalent, in aceeasi stare in care a fost livrat si insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. Nu se vor credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente.

 

Din motive de igiena nu acceptam retur produsele cosmetice si de ingrijire personala.

 

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului si este vorba doar despre un retur, banii vor fi returnati in maxim 10 zile de la primirea returului in contul IBAN al clientului pe numele caruia a fost emisa factura.

 

IMPORTANT! Unele produse comercializate pe site-ul nostru, decoratiuni si mobilier in stil vintage, au finisaj/aspect antichizat (mici pete sau zgarieturi, deteriorari superficiale ale materialului, etc.). Acestea nu se considera a fi defecte dar clientul poate returna insa produsul fara a fi necesara vreo explicatie, in conditiile legii.

Informaţii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comandă:


Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnări:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare: