Big Apple Christmas - Faceti un tur pe strazile pline de viata ale Marelui Mar - New York City - de Craciun, bucurandu-va de parfumul merelor proaspete, amestecate cu condimente festive si zahar topit.
Note de varf: mere glazurate, pere, caramel
Note de mijloc: condimente festive, scortisoara, migdale
Note de baza: zahar topit, mosc, boabe de vanilie
Parisian Holiday Brunch a fost inspirata de plimbarile romantice prin orasul luminilor, Paris, in perioada sarbatorilor de iarna. Aprinde lumanarea, rasfata-te cu note gurmade de croissante cu unt, zmeura, smochine si zahar brun si rememoreaza sau pur si simplu calatoreste cu gandul pe strazile vibrante ale Parisului.
Note de varf: portocale, rubarba, crema de smochine
Note de mijloc: croissant, biscuiti, zahar brun
Note de baza: nuca de cocos, zmeura, vanilie
Pumpkin Cinnamon Swirl - Iubesti aroma dulce de dovleac dar si scortisoara? Ei bine asta e aroma ta preferata! Notele de vanilie, zahar brun, nuci prajite si mirodenii calde se imbina cu aroma irezistibila de dovleac pentru a crea un deliciu dulce de toamna.
Note de varf: scortisoara, caramel, cuisoare
Note de mijloc: nucsoara, aluat de dovleac, nuci pecan
Note de baza: vanilie, zahar brun, mosc cald
Recomandari: Se aseaza ceara parfumata in aromatizorul Yankee Candle, fara sa se adauge apa si se aprinde o lumanare neparfumata tip pastila, dedesubt. Ceara poate fi retopita in mai multe randuri. Dupa ce parfumul nu se mai simte, lasati ceara sa se solidifice, iar cu o spatula din lemn desprindeti ceara.
Tips & Tricks: Puteti adauga in aromatizor arome diferite pentru a crea o combinatie unica, dupa propriul gust
Durata totala de parfumare: pana la 8 ore pentru fiecare ceara parfumata