Termeni si conditii

 

Site-ul www.yankeeland.ro (denumit in continuare SITE) este creat si administrat de SC YANKEELAND SRL (denumita in continuare COMPANIA).
 
Datele de identificare ale COMPANIEI:
Addresa:
Yankeeland.ro
Yankeeland S.R.L.
Masina de Paine nr.49-51, Bucuresti, sector 2
J40/8537/2007 ; RO 21661005
RO74 BUCU 1273 0573 2511 RO01 - ALPHA BANK - Stefan Cel Mare
Telefon: 0741926533
 
SITE-ul este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. COMPANIA nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui SITE sau ale continutului sau.
 
Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest SITE, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Vizitati aceasta pagina pentru actualizari.
 
Continutul SITE-ului apartin COMPANIEI si este protejat de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea COMPANIEI.
 
Puteti copia si printa continutul SITE-ului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, continutul SITE-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
 
COMPANIA poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul SITE-ului sau la o parte a acestui continut.
 
COMPANIA nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de SITE.
 
Sunteti de acord sa exonerati de raspundere COMPANIA pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.
 
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.
 
 
POLITICA PRIVIND DATELE CU CARACTER PERSONAL
 
SITE-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi un serviciu mai bun si personalizat. Fara aceste fisiere, functii precum autentificarea in contul de client sau folosirea cosului de cumparaturi nu este posibila. Vizitatorul poate bloca fisierele de tip cookie pentru acest site in orice moment, prin intermediul setarilor browser-ului cu care acceseaza SITE-ul, de obicei prin accesarea meniului "Optiuni", "Instrumete" sau "Preferinte".

COMPANIA se obliga ca datele personale ale VIZITATORULUI sa nu fie difuzate catre terti. VIZITATORULUI ii sunt garantate drepturile prevazute de Regulamentul Uniunii Europene nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.

VIZITATORUL isi da acordul ca datele sale cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de vanzator in conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. In conditiile Regulamentului, VIZITATORUL are urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor si accesul la acestea
  • Dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal
  • Dreptul de a fi uitat - stergerea tuturor datelor cu caracter personal, mai putin acelora derivate din tranzactii comerciale, pe care COMPANIA este obligata sa le pastreze
  • Dreptul de a se opune prelucrarii datelor, acest drept neafectand prelucrarile ulterioare
  • Dreptul de portabilitate a datelor, adica dreptul de a primi datele intr-un format lizibil automat.