Politica de retur

 

Clientul are dreptul să notifice în scris YANKEELAND S.R.L. că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă. Adresa de notificare este comenzi@yankeeland.ro.

 

Yankeeland SRL va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retragere din contract şi acceptarea returului, in contul furnizat de client.

 

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare). Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat, in ambalajul original, cu toate etichetele originale atasate si nu trebuie sa prezinte urme de utilizare. Din motive de igiena nu acceptam retur produsele cosmetice si de ingrijire personala.

 

IMPORTANT! Unele produse comercializate pe site-ul nostru, decoratiuni si mobilier in stil vintage, au finisaj/aspect antichizat (mici pete sau zgârieturi, deteriorări superficiale ale materialului, etc.). Acestea nu se consideră a fi defecte dar clientul poate returna însă produsul fără a fi necesară vreo explicaţie, în condiţiile legii.